Plugin Tutor LMS – eLearning and online course solution — WordPress.com (2024)

Tutor LMS is een complete, veelzijdige en robuuste WordPress LMS plugin om eenvoudig online cursussen te maken & te verkopen. Alle functies van dit leer beheer systeem hebben alle punten bereikt om een volwaardige online cursus marktplaats te zijn.

Je kunt uitdagende en leuke quizzen, interactieve lessen, krachtige rapporten en statistieken maken, waardoor Tutor mogelijk de beste gratis WordPress LMS plugin is. Beheer en verdien geld met je onderwijs, online school en online cursussen zonder een enkele regel code te hoeven schrijven.

👉 Tutor LMS Pro👉 Tutor LMS Thema’s👉 Live demo👉 Documentatie

Je kunt ook lid worden van onze officiële besloten Facebook groep om deel uit te maken van de groeiende gemeenschap.

Wil je het laatste nieuws weten en deel uitmaken van de Tutor LMS gemeenschap? Word lid van onze Facebook Tutor LMS gemeenschapgroep!

Bekijk ook onze product video

Tutor LMS is een volledig gratis WordPress LMS plugin met premium add-ons van hoge kwaliteit die je kunt toevoegen om de core van de plugin nog beter te maken! Deze WordPress LMS plugin is licht van gewicht met add-ons om certificaten, e-mailberichten, winkelwagens en nog veel meer in te schakelen!

🔥 Verkrijg Tutor LMS, de meest geavanceerde en krachtige WordPress plugin voor online cursussen.

Creëer, pas aan, beheer en verkoop online cursussen door een functionele e-learning site te bouwen met deze gratis LMS plugin voor WordPress.

Luister naar wat de mensen hebben te vertellen:

🙆 “Na uren en uren onderzoek en het uitproberen van verschillende LMS-platforms, heb ik besloten om Tutor LMS aan te schaffen. Ik ben een aantal bugs tegengekomen, maar deze werden snel opgelost door hun support team. Ik gebruik het nu al een tijdje en heb de V2-bèta kunnen bekijken. Het zal een geweldige stap zijn en dit geweldige LMS nog beter maken!” —nowhereman78

🙆 “Dit LMS heeft vrijwel alles wat je van een LMS mag verwachten en meer: ​​Cursusbouwer, lessen, verschillende soorten quiz/opdracht, video insluiten, zoom integratie, front-end dashboard, betaling/WooCommerce-integraties en nog veel meer geweldige add-ons Het biedt een gestroomlijnde ervaring en is gemakkelijk te gebruiken voor zowel beheerders, docenten als studenten. Goede ondersteuning en redelijk geprijsd.” —mariusandersen

🙆 “Tutor LMS is een uitstekende plugin. Tutor LMS is erg krachtig, het cursustabblad, het profielsysteem (met name de profielpagina) en de cursuslijst. En de ondersteuning is snel en efficiënt!!” —jrox10

🙆 “Ik gebruik al een paar jaar op WordPress gebaseerde LMS’en en na slechts een paar weken gebruik is dit mijn favoriet. Laten we hopen dat dat zo blijft.” —terryheick

Eigenschappen

Hier zijn de meest opvallende kenmerken van de Tutor LMS plugin. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Hieronder staan de beste aanbiedingen van Tutor LMS.

🏗️ Frontend Course Builder📚 Unlimited Courses and Lessons👁️ Course Preview🧩 Intuitive Advance Course Builder📊 Frontend Student Dashboard📌 Personalized Dashboard for Each Roles (Admins, instructors, Students)📽️ Video lessons📹 Multiple video sources (self-hosted, YouTube, Vimeo, Presto Player, Embedded Video, etc)👩‍🏫 Separate Teacher profiles📝 Lesson management🏆 Dynamic drag and drop certificate builder🧩 Advanced Quiz builder (Multiple quiz types)💰 Earning & commission allocation💸 Multiple withdrawal options📜 Purchase history🎨 Styling options📊 Course widget📝 Teacher registration form⭐ Course review and rating system❓ Q&A for students with the course teacher🎥 Video poster (trailer/teaser)🚀 Tracking course progress🌟 Course difficulty level⏳ Define course duration🌐 Course marketplace📋 Add course requirements and instruction⏱️ Quiz Timer📝 Quiz Attempts💳 Centralized monetization settings🔦 Spotlight mode🔄 RTL ready🏗️ Page builder support📚 Gutenberg compatible🔐 Content security📈 Advanced analytics And more📅 Content Drip👥 Enrolling Students Manually📊 Creating Custom Grading Scales in Tutor LMS🔔 Automated Notifications🎓 Course Bundles👩‍🏫 Multi-Instructor System🔐 Social Login for Enhanced Security🔒 Tutor LMS REST API Authentication Support👤 Manage Active Login Sessions🔐📱 Two-Factor Authentication🛡️ Fraud Protection📧 Email Verification🌐 International Language Support

You can learn more about our product from our website.

Tutor LMS uitgebreide functies

Tutor LMS kan worden gebruikt door iedereen die op zoek is naar een volwaardig leer management systeem. Enkele van de geweldige toepassingen van Tutor LMS zijn de volgende.

👥 Blended learning🏫 Community education💻 Online classroom🎓 Training courses📚 Professional continuing education

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die Tutor LMS opent voor zijn gebruikers. Er is een hele nieuwe wereld van intuïtief leren die nog moet worden ontdekt met deze WordPress LMS plugin.

MINIMALISTISCH EN UNIFORM ONTWERP

Met een minimalistisch en uniform ontwerp geeft Tutor LMS je de beste gebruikerservaring die prettig is voor de ogen en ook gemakkelijk te gebruiken is. Met het idee dat minder meer is, heeft de hele interface een facelift gekregen en zijn de verschillende kleurinconsequenties opgelost. Het is ook verbeterd op het gebied van toegankelijkheid, om het voor een gebruiker met een handicap gemakkelijker te maken.

INTUÏTIEVE FRONTEND CURSUS BOUWER

Maak cursussen met instructies zoals video’s, bijlagen, samenvattingen, aanvullende gegevens, het voordeel van de cursus, vereiste, onderwerp, samenvatting, aankondiging en videobanners in deze WordPress LMS plugin. Laat lessen volgen en voeg video en andere bijlagen toe aan elke les. Tutor, de geavanceerde WordPress LMS plugin maakt het je mogelijk cursussen te presenteren middels een intuïtieve gebruikersinterface met alle vereiste opties voor een eersteklas leersysteem.

SLIMME CURSUS EN LES MANAGER

Met tal van geweldige functies in deze WordPress-cursus plugin is het eenvoudig om docenten, studenten, cursussen en lessen in te stellen en te beheren. Er zijn uitgebreide Tutor instellingen om opties voor cursus-, les-, quiz-, docent-, student- en e-mailberichten te definiëren, te selecteren en te beperken.

FRONT-END STUDENTEN DASHBOARD

Elke student die is geregistreerd op je WordPress LMS heeft een frontend dashboard om hun cursusstatus, voortgang, meldingen, aankondigingen en alle andere dingen te zien die een beheerder of een cursusleraar in de backend instelt.

LERAREN PROFIELEN EN PANEEL

Stel eenvoudige registratieformulieren in om instructeurs goed te keuren voor een cursus met deze WordPress LMS plugin. Bekijk instructeur profielen en heb vervolgens aangepaste instellingen voor de rol van instructeur. Selecteer of instructeurs de cursus direct kunnen publiceren of om eerst te controleren voordat ze kunnen publiceren.

GEAVANCEERDE QUIZ BOUWER

Maak quizzen met deze WordPress cursus plugin. Voeg vragen toe tijdens het instellen van quizzen of voeg ze toe vanuit vooraf ingestelde vragen uit het Vraag gedeelte. Stel de tijdslimiet in en beperk het aantal pogingen, het halen van cijfers, enzovoort. Met deze WordPress LMS plugin kun je ook het aantal vragen beperken dat studenten kunnen beantwoorden.

MULTIMEDIA BIJLAGEN

Betrek je studenten door multimedialessen te uploaden in veelzijdige videobronnen zoals Vimeo, YouTube video’s, etc. Stel eenvoudig een inleidende video in aan het begin van je cursus en definieer een video poster en de duur van de video met deze WordPress cursus plugin.

VRAAG PATRONEN

Met deze gratis LMS plugin voor WordPress, maak je vragen die aan de quizzen moeten worden toegevoegd. Er zijn meer dan 10 vraagtypes waaruit je kan kiezen om aan al je quiz behoeften te voldoen. Maak met behulp van de WordPress LMS plugin vragen door het vraagtype (Goed / Fout, meerkeuzer, keuzevragen), markeringen voor elke vraag (indien goed beantwoord), antwoordtype, beschrijvingen en antwoord hints voor de studenten om het juiste antwoord te proberen te definiëren. En meer!

STUDENTEN VRAGEN EN ANTWOORDEN (Q&A)

Studenten kunnen vragen over cursussen indienen voordat ze zich inschrijven vanuit hun respectieve profielen. Deze handige functie in de WordPress LMS plugin moedigt studentinteracties aan en helpt de conversieratio’s te verhogen.

E-MAIL MELDINGEN

Het verzenden van e-mails naar studenten en docenten is geautomatiseerd in Tutor. Je kunt automatisch e-mail voor cursusinschrijving, cursusafronding en quizafronding naar zowel studenten als docenten sturen.

DE KRACHT VAN WOOCOMMERCE

Geïntegreerd met WooCommerce, Tutor, biedt de WordPress LMS plugin eCommerce-functionaliteiten en kun je de cursussen op je site verkopen.Je kunt verkoopgegevens, voltooide en in afwachting van bestellingen voor je cursussen zien vanuit WooCommerce rapporten. Als je waardebonnen of een PDF-factuur wilt uitgeven, is dat ook mogelijk. Je kunt elke WooCommerce add-on gebruiken om je verkoop en marketing samen met deze WordPress LMS plugin te volgen en te verbeteren.

EENVOUDIGE INTEGRATIE VAN DIGITALE DOWNLOADS OM GELD TE VERDIENEN AAN CURSUSSEN

Integreer je leer management systeem met de gerenommeerde EDD plugin. Verkoop je cursussen naadloos met de verschillende betaalsystemen die worden ondersteund door EDD.

VERDIENSTEN EN TOEWIJZING VAN PROVISIES

Het verdien en commissie toewijzingsfunctie in Tutor zorgt voor een gemakkelijke verdeling van cursus inkomsten tussen de beheerder en andere instructeurs met behulp van de WordPress LMS plugin. Met deze optie kun je eenvoudig het percentage van de verdiende distributie instellen, eventuele andere kosten die moeten worden afgetrokken en verklaringen die per pagina moeten worden weergegeven. Je krijgt ook een gedetailleerd rapport over al je verdien statistieken, afgetrokken vergoedingen, afgetrokken commissies en alle andere nuttige informatie op je dashboard in deze WordPress LMS plugin. Er is een gedetailleerde grafische weergave van jouw verdiensten, samen met geavanceerde filters om te weten hoeveel je in een bepaalde periode hebt verdiend.

EENVOUDIGE UITBETALINGSMETHODE

De opname optie in Tutor LMS helpt opnames gemakkelijk te beheren. Je kunt vooraf het minimum te verdienen bedrag bepalen in deze WordPress LMS plugin voordat instructeurs een opnameverzoek kunnen verzenden. Er is ook een optie om de opnamemethode te selecteren, zoals bankoverschrijving, PayPal en ECHECK. Als je extra informatie over opname wilt toevoegen, kun je dat ook doen met deze WordPress LMS plugin. Bekijk eenvoudig alle opnamegegevens op je dashboard met huidige saldo, openstaande, voltooide en afgekeurde opnamestatistieken.

AANKOOP GESCHIEDENIS

Houd alle aankoopopties bij met behulp van de aankoopgeschiedenis in het dashboard in de WordPress LMS plugin. Controleer de aankoopstatus, het bedrag en wanneer de aankoop is gedaan in Tutor LMS.

SPOTLIGHT MODUS

Tutor LMS wordt geleverd met de instelling om de header & footer voor de cursusleerinterface te verbergen. Bied studenten een les zonder afleiding met de spotlightmode optie.

GUTENBERG COMPATIBEL

Stel online cursussen samen met de nieuwe Gutenberg editor zonder problemen te ondervinden in de innovatieve WordPress LMS plugin. Tutor LMS is volledig compatibel met de Gutenberg editor voor het geval je je cursussen in de blokinterface wil weergeven. Bovendien wordt Tutor LMS geleverd met drie aangepaste Gutenberg blokken. De blokken zijn: Tutor Student Dashboard, Student Registration en Instructor Registration Form.

VIDEO INHOUD BEVEILIGING

Beschikken over het meest veilige leer beheersysteem bij het maken van je online cursussen. Derden kunnen de video’s met de URL niet bekijken wanneer je onze WordPress LMS plugin gebruikt. Het zorgt ervoor dat alleen ingeschreven studenten toegang hebben tot cursus video’s.

SCHEDULE COURSE CONTENT WITH CONTENT DRIP

Tutor LMS’s Content Drip feature allows instructors to schedule when course content is released to students. Instructors can set lessons, topics, quizzes, etc., to unlock after a prerequisite is fulfilled or on specific future dates. Content is automatically made visible to students according to the preset schedule. This creates a structured learning path by releasing parts of the course over time. Students stay engaged as new content unlocks each day or week rather than all at once.

KEEP STUDENTS UPDATED WITH NOTIFICATIONS

The Advanced Notification System in Tutor LMS allows automated emails and push notifications to students. Notifications can be sent out for key events like new assignments, quiz reminders, content updates, enrollment confirmation, course completion, and more. You can customize notification frequency, timing, and messages.

COLLABORATE WITH EASE USING MULTIPLE INSTRUCTORS

The Multi-Instructor System in Tutor LMS allows you to assign multiple instructors to a single course. All instructors can manage and teach the course together. Great for collaborative course creation! Instructors can create their own lecture materials and quizzes within shared courses. Learner progress and analytics are available to all instructors. Smooth instructor collaboration leads to more engaging course content for students.

CREATE & SELL COURSE BUNDLES

Tutor LMS lets you combine multiple courses together into a packaged Course Bundle. You can bundle related courses to offer students a complete learning program. You can add any number of courses to a bundle to cover a varied range of topics for students. Course Bundles are a great way to provide bundles of curated content to students at a discounted bundle price.

CREATE PERSONALIZED COMPLETION CERTIFICATES

With the Certificate Builder in Tutor LMS you can create and award customized completion certificates to students. You can use pre-made templates or design new certificates completely from scratch. Course creators can also showcase certificates on their course details pages, providing certificate previews to prospective students. Students can also share their certificates on social media to display their educational achievements.

AUTOMATE COMMISSION SPLITTING FOR COURSE CREATORS

The Commission Allocation tool provides an automated system for distributing commission earnings to instructors and admin in Tutor LMS. Commissions earned on course sales can be split with a set percentage going to the instructor who created the course and the rest going to the site admin. Tutor LMS has advanced money management settings to completely customize how admins want commissions to be split.

ENGAGE STUDENTS WITH LIVE VIDEO CONFERENCING

Conduct Live Video sessions with students within Tutor LMS courses & lessons and increase interaction with students and connect with them. Instructors can schedule real-time video meetings using integrated platforms like Google Meet and Zoom. Just share the meeting link and students can join with one click. Video sessions enable interactive class lectures, discussions, and collaboration. Instructors can screen share, answer questions in real-time, and engage students face-to-face online.

TRACK IN-DEPTH STUDENT PROGRESS

Robust grade tracking with weighted grading categories, attendance tracking, exporting options, and more for in-depth analysis.

SAVE TIME BY IMPORTING AND EXPORTING QUIZZES

The Quiz Import/Export feature allows you to reuse quizzes easily. You can export an existing quiz as a CSV file. Then import that CSV file into a new course to create an identical copy of the original quiz. This saves time compared to creating a new quiz from scratch. After importing, you can use the quiz as is or customize it as needed. You can also duplicate quizzes in Tutor LMS with a click of a button. It’s a great way to share and reuse engaging quiz content.

TAKE CONTROL OF STUDENT ENROLLMENT

The Manual Enrollment tool allows Admins to manually add students to their courses in Tutor LMS. Admins can also unenroll students using the same list. The manual enrollment management system gives teachers flexibility and customization over course rosters within Tutor LMS.

ENABLE ONE-CLICK LOGIN

The Social Login feature allows students to register and log into Tutor LMS using their existing social media accounts, including Google, Facebook, Twitter, and more. This provides a streamlined, one-click login option for students versus creating new account credentials.

SAFEGUARD YOUR ELEARNING SITE WITH ROBUST SECURITY FEATURES

Tutor LMS offers security features to keep your site and users safe. Two-Factor Authentication adds an extra layer of security for more protection. Fraud Protection helps guard against suspicious activity. Email Verification requires users to confirm their addresses verifying legitimacy of new signups. These security tools give you peace of mind that your eLearning site and user data are secure.

PREMIUM FUNCTIE VOOR TUTOR

Here are the key points from the README text file, highlighted in bold:

  • Tutor rapport: ontvang indrukwekkende statistieken voor een complete analyse van welke cursussen goed aanslaan bij studenten en bepaal de individuele cursus populariteit. Bekijk recensies met deze WordPress LMS plugin en verander quiz uitslagen handmatig vanuit het paneel.

  • Tutor e-mail: Het verzenden van e-mails naar studenten en docenten is geautomatiseerd in Tutor. Je kunt automatisch cursus inschrijvingen, cursus voltooiing en quiz voltooiing e-mails sturen naar zowel studenten als docenten. Pas e-mail templates eenvoudig aan met behulp van de E-mail Template Editor die wordt geleverd met de WordPress LMS plugin.

  • Tutor Certificaten: bied prachtig vormgegeven certificaten aan voor voltooide cursussen aan studenten. Je kunt je eigen certificaten uploaden met deze geweldige toevoeging die bij deze WordPress LMS plugin wordt geleverd. We hebben ook een verslepen certificaat bouwer.

  • Tutor Voorbeeldweergave van de cursus: Geef enkele cursussen vrij, die studenten kunnen uitproberen voordat ze zich inschrijven voor een les. Dit verhoogt het succes percentage en stelt leerlingen in staat om het gevoel van de lessen te krijgen.

  • Tutor cursus bijlagen: biedt alle lesmaterialen aan in pdf, doc, enz. formaat voor studenten om te downloaden. Voeg les bestanden, cursus overzichten en alle andere informatie bij als bijlage bij Tutor.

  • Tutor Multi Instructeurs: Voeg zoveel instructeurs toe als je wilt aan individuele cursussen. Verbeter de cursus ervaring van studenten door de mogelijkheid te hebben om een geweldige line-up van docenten te hebben.

  • Vereisten voor docent: definieer een bepaalde reeks cursussen die studenten moeten voltooien voordat ze zich inschrijven voor een nieuwe cursus.

  • Tutor opdrachten: maak opdrachten die studenten gemakkelijk kunnen indienen met verschillende handige instellingen om studenten slim te beoordelen.

  • Tutor Paid Memberships Pro: abonnementen worden eenvoudig gemaakt met de Tutor Paid Membership Pro add-on. Met de integratie van de Tutor Paid Memberships Pro plugin met Tutor LMS kun je site brede en categorie brede abonnementen toevoegen aan je eLearning platform.

  • WooCommerce abonnementen: alle abonnementsopties worden ondersteund door WooCommerce met behulp van de WooCommerce Subscriptions add-on. Verdien meer met de veelzijdige abonnement opties in WooCommerce.

  • Front-end cursusbouwer: bouw je cursus onderweg met behulp van de frontend cursus bouwer in de Tutor LMS plugin. Instructeurs kunnen live zien hoe hun cursus eruitziet zonder zelfs maar naar de backend te hoeven gaan. De allereerste front-end cursus bouwer in welke WordPress LMS plugin dan ook.

** 5 Pro vraagpatronen: *** Kort antwoord* Overeenkomsten* Overeenkomende afbeeldingen* Afbeelding antwoord* BestellenOp zoek naar het beste LMS voor WordPress? Download Tutor en start direct je e-learning site.

Expanded Features through Integrations

Tutor LMS integrates with various third-party tools and services to enhance features and functionality. Some key integrations include:

ChatGPT – Use the power of ChatGPT in Tutor LMSWeglot – Translate course content into multiple languagesBunnyNet – Generate human-like audio files from the course textZoom – Enable live video conferencing within coursesGoogle Meet- Enables video meetings and communication for online coursesDivi Builder, Oxygen Builder, Elementor- These page builders allow customization of the eLearning platform and course content.GamiPress- Gamifies the platform by awarding points and achievements to learners for their progress.

These key integrations with Tutor LMS extend its capabilities for a more powerful and connected learning management system.

Plugin Tutor LMS – eLearning and online course solution — WordPress.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 5524

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.